Aaltio® standarditaideoteokset ovat helppo tapa sisustaa ja osoittaa sivistystä

  • sopiva koko ja kehys
  • ei häiritsevä sisältö
  • edullinen hankintahinta

Laadukkaat standarditaideteoksemme sopivat kotiin kuin kotiin. Taulumme koko on optimoitu helpon kuljetuksen ja tehokkaan logistiikan kannalta sopivaksi. Se mahtuu myös ihan tavalliseen autoon, joten kotiinkuljetus on helppoa.

Tekniset ominaisuudet

Taiteemme on kestävää ja laadukasta. Vankka mäntykehyt pitää kankaan tiukassa otteessaan ja sen suojana on vielä ulompi kehyskerros, joka on täyspuuta.

Taiteelliset ominaisuudet

Voimme vakuuttaa että taiteemme taiteelliset ominaisuudet kestävät vertailun mihin tahansa keskiluokan taideteokseen.

Kulttuurisosiologiset ominaisuudet

Tuotantoketju ja kustannusjakauma

Edullisen hinnan takaamiseksi tuotamme maalaukset matalan kustannustason maissa. Varsinaisen alkuteoksen tekee suomalainen taiteilija. Tämän luonnoksen pohjalta teetämme teokset pieninä sarjoina valituilla ateljeilla matalamman kustannustason maissa. Näin voimme yhdistää kotimaisen taidehistorian ja toisaalta edullisen hinnan. Lisäksi saamme tuettua taiteilijoita maissa, jotka eivät vielä ole yhtä korkealla yhteiskunnallisella kehitysasteella kuin skandinaaviset demokratiat ovat. Mielestämme olisi myös melko itsekästä olla tukematta köyhempiä maita, kun siihen on mahdollisuus. Toisaalta taas täysin suomessa tuotettu taide nousisi kustannuksiltaan tavallisen kansan ulottumattomiin. Olisi itsekästä ja elitististä tuottaa taidetta vain yhteiskunnan ylimmälle kerrokselle. Vasemmistolaisen maailmankuvamme mukaan taiteen parantava vaikutus on saatava ulotettua kansan joukkoon edullisessa muodossa.

Vaikutus hyvinvointiin ja onnellisuuteen

Taiteemme nostaa onnellisuuttasi noin 0.6 askelta, kun käytetään viisiportaista asteikko 1…5. Eli jos onnellisuutesi on nyt 3.6, on se teoksen ostamisen ja ripustamisen jälkeen 4.4. 0.2 asteen lasku tulee arvonlisäverosta ja logistiikkakuluista sekä ripustuksen vaivasta.

Psykologiset seikat

Vapaan taiteiliajan taidetta

Tätä teosta luodessa taiteilijaa ei ole vahingoitettu merkittävästi. Taitelijalla on ollut pääsy ulkoilmaan ja riittävään sekä laadulliseen ravintoon. Taiteilijalla on ollut myös mahdollisuus jaloitella. Kuntosalilla käyntiä ei ole välttämättä pystytty järjestämään korkean kustannustason maassa asumisen johdosta. Taiteilija on ollut vapaa ajattelemaan mitä tahtoo eikä häntä ole painostettu millään tavalla.

Muuta

Meiltä myös tilaustyöt tukemaan elämäntilannettasi! Moniammatilaistiimimme tuottaa juuri sinulle sopivan taidesisällön!

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!